0 I studie med kor-piger fra Baobab Singers

Idag havde jeg inviteret et par af pigerne fra min vokalgruppe Baobab Singers med i studiet. Jeg har nemlig fået min kære far; Andy Pape, til at lave et udvidet kor-arrangement på et af mine numre. Det blev fire meget koncentrerede timer hvor vi formåede at indspille et meget Bulgarisk-lignende kor til nummeret, samtidigt med at vi smæskede os med appelsiner, dadler, nødder og andet godt! Det er jo jul, så det er tilladt at snacke en masse gode sager for øjeblikket. Det endte vist med at vi havde omkring 14 spor med forskellige stemmer, så det bliver rigtig spændende at høre hvordan det kommer til at lyde når det bliver færdig mixet. Jeg kan næsten ikke vente…..

0 Farvel Mandela

Så kom den sørgelige dag vi havde gået og ventet på i noget tid, hvor den verdenskendte Nelson Mandela gik bort. Det blev en hektisk dag, hvor jeg tilfældigt fik kigget på min telefon kl 06.30 og opdagede at der var 9 mistede opkald og 5 sms’er. Jeg var blevet kimet ned af pigerne og vores korleder fra Baobab, fordi vi skulle ind og synge i go’ morgen Danmark. Jeg kastede mig derfor i bad og ind i en taxa, som kørte mig direkte ind til tivoli, hvorefter vi fik lov til at synge A’simbonaga til ære for Mandela. Efter vores deltagelse på tv2, kørte vi direkte videre i taxi til DR-byen og deltog også i deres udsendelse med en hyldest sang til Mandela. Så gik det med taxa hjem igen, og så nåede jeg lige at få en lille lur, hvorefter vi igen tog ind til tivoli for at synge i go’ aften Danmark. Det var en meget rørende dag, og det var dejligt at mærke at så mange var glade for vores sange, og vi glæder os til at få lov til at synge de næste par dage i nogle mindegudstjenester og i andre forbindelser til ære for Madiba.

Følg linket for at se vores optræden i DR: http://www.dr.dk/Nyheder/Udland/2013/12/06/123300.htm?rss=true&utm_source=http%3A%2F%2Fwww.dr.dk%2Fnyheder%2Fservice%2Ffeeds%2Fallenyheder&utm_medium=twitter

0 Så skal der skrives julesang til julekalender

Så er der kommet en lille opgave fra min kære bror. Jeg skal i løbet af de næste par dage skrive et julehit;) Her afslører jeg lidt af teksten som min bror – Thomas Pape – har sendt til mig:

Du kan se din ånde i luften
Du kan mærke at julen den er nær
Omkring dig kan du mærke duften
af julesteg og friske juletræer
Når alle på gaden er glade
og hygger sig her til jul
er det dobbelt så ensomt at være
Helt alene til jul

0 I studiet for at færdiggøre “Smil mig dit farvel”

Så fik vi endelig tid til at gå i studiet og færdiggøre soundtracket til filmen “Allnighter”.

Thomas og Cipa i studiet

Der blev hygget, drukket te og danset i min brors studie idag. Vi indspillede hele vokalen til “Smil mig dit farvel” igen, da “sangeren” ikke var tilfreds med den før-indspillede vokal. MEN NU ER JEG TILFREDS:) Så vi glæder os til at dele den med jer alle indenfor den kommende uge.