0 Cipa på Toppen

Sangeren Cipa Pape skaber stemningsfuld koncert med den elektroniske musiker Andreas Frostholm Røeboe samt sangerinden Siri Myggen Jensen i hjemlige omgivelser i hjertet af Nørrebro. Kollektivet – Toppen, ligger hus til denne anderledes koncert oplevelse. Sangene er skrevet af Cipa og har et svævende og drømmende udtryk som bliver understøttet af sjove og eventyrlige beats og synth-lyde fra Andreas.

”Cipa på Toppen” er en del af 48 TIMER – Nørrebros egen kulturfestival, som foregår 25.-27.april 2014. Følg med i festivalen og læs programmet påwww.facebook.com/48timerfestival

0 I studie med kor-piger fra Baobab Singers

Idag havde jeg inviteret et par af pigerne fra min vokalgruppe Baobab Singers med i studiet. Jeg har nemlig fået min kære far; Andy Pape, til at lave et udvidet kor-arrangement på et af mine numre. Det blev fire meget koncentrerede timer hvor vi formåede at indspille et meget Bulgarisk-lignende kor til nummeret, samtidigt med at vi smæskede os med appelsiner, dadler, nødder og andet godt! Det er jo jul, så det er tilladt at snacke en masse gode sager for øjeblikket. Det endte vist med at vi havde omkring 14 spor med forskellige stemmer, så det bliver rigtig spændende at høre hvordan det kommer til at lyde når det bliver færdig mixet. Jeg kan næsten ikke vente…..

0 Farvel Mandela

Så kom den sørgelige dag vi havde gået og ventet på i noget tid, hvor den verdenskendte Nelson Mandela gik bort. Det blev en hektisk dag, hvor jeg tilfældigt fik kigget på min telefon kl 06.30 og opdagede at der var 9 mistede opkald og 5 sms’er. Jeg var blevet kimet ned af pigerne og vores korleder fra Baobab, fordi vi skulle ind og synge i go’ morgen Danmark. Jeg kastede mig derfor i bad og ind i en taxa, som kørte mig direkte ind til tivoli, hvorefter vi fik lov til at synge A’simbonaga til ære for Mandela. Efter vores deltagelse på tv2, kørte vi direkte videre i taxi til DR-byen og deltog også i deres udsendelse med en hyldest sang til Mandela. Så gik det med taxa hjem igen, og så nåede jeg lige at få en lille lur, hvorefter vi igen tog ind til tivoli for at synge i go’ aften Danmark. Det var en meget rørende dag, og det var dejligt at mærke at så mange var glade for vores sange, og vi glæder os til at få lov til at synge de næste par dage i nogle mindegudstjenester og i andre forbindelser til ære for Madiba.

Følg linket for at se vores optræden i DR: http://www.dr.dk/Nyheder/Udland/2013/12/06/123300.htm?rss=true&utm_source=http%3A%2F%2Fwww.dr.dk%2Fnyheder%2Fservice%2Ffeeds%2Fallenyheder&utm_medium=twitter